FAQ

 1. Hoeveel dagen doe ik met een Orkestra verpakking?
  Voor kinderen onder 13 jaar is de dagdosering 1 capsule (u doet dan 60 dagen met één verpakking) en voor 13 jaar en ouder is de dosering 2 capsules per dag (daarmee doet u 30 dagen met een verpakking).
 2. Zijn er van Orkestra bijwerkingen bekend?
  Nee, van All Day Happy Day Orkestra zijn geen bijwerkingen bekend.
 3. Is Orkestra een smaakloos product?
  Ja en nee, bij het openen van de verpakking ruikt u de zee. Dat wil zeggen de Marine Phytoplankton! De producent van het product heeft de keuze gemaakt om geen andere stoffen in de capsules te stoffen dan puur noodzakelijk.
 4. Zitten er nog vulstoffen in de capsule?
  Orkestra is een 100% puur product! Er zijn geen hulpstoffen of vulstoffen aan de capsule toegevoegd. Het bevat echt alleen Marine Phytoplankton, L-Theanine en Glidkruid.
 5. Andere producten voor de bevordering van de concentratie bevatten Omega-3, dat zie ik niet in Orkestra terug, waarom niet?
  Omega-3 zit er wel degelijk in, het wordt alleen “geleverd” door de Marine Phytoplankton. De Omega-3 uit Marine Phytoplankton wordt veel beter opgenomen dan de “normale visolie omega-3” of krillolie.
 6. Mijn kinderen kunnen niet gemakkelijk tabletten of capsules slikken. Mag de inhoud van de capsule ook los worden gebruikt?
  Dat is geen enkel probleem. U schuift eenvoudig de twee capsulehelften van elkaar en u kunt het poeder uit de capsule oplossen in een glaasje water.
 7. Wordt Orkestra niet opgeboerd?
  Heel sporadisch kan Orkestra worden opgeboerd. Wij raden u aan om de capsule(s) vlak voor de maaltijd in te nemen. De voedselbrei die op de capsule valt, voorkomt vervolgens dat de capsule-inhoud omhoog kan komen.